Maandag 11 februari – Grand Opening

Op maandagavond zullen we de week aftrappen met de Grand Opening. Hier zullen de vier verenigingen samenkomen en kun je alvast een eerste kennismaking hebben. De opening zal plaatsvinden op het pand van Unitas S.G. (Schuitendiep 74). De inloop is vanaf 19:30 tot 20:00. We beginnen de avond met een kroegcollege van Niels Bakker van Wakker bij Bakker. Wakker bij Bakker is een studentcoaching bedrijf met onder andere een vestiging in Groningen. Niels zal vertellen over het combineren van een actief studentenleven met de studie.

Na het kroegcollege zal de avond gevuld zijn met live muziek en drankjes, en kun je terecht bij de stands van de vier studentenverenigingen voor meer informatie over de vereniging en het weekprogramma per vereniging. De live muziek zal verzorgd worden door DOR, een bandje van vier Cleopatranen.

Woensdag 13 februari – De Kroegentocht

De kroegentocht is het gezamenlijke evenement waarbij je de sfeer bij elke vereniging kan proeven! Bekijk elke sociëteit van binnenuit en feest lekker mee met de verschillende feesten die de verenigingen voor jou hebben georganiseerd! We beginnen de avond om 21:00 bij Bernlef, gaan om 22:30 door naar Unitas, om 00:00 naar GSV en sluiten af bij Cleopatra om 01:30.