Over Cleopatra A.S.G.

Al sinds 1985 is Cleopatra een bron van gezelligheid en gekkigheid in het hartje van Groningen. Of je nou liever thee of een biertje drinkt onder het genot van een spelletje of liever keihard uit je plaat gaat op de dansvloer; bij ons kan het allemaal! Ons geliefde veertiende eeuwse pand is vijf dagen per week geopend vanaf 16 uur tot in de late uurtjes.

Op woensdag, vrijdag en zondag chillen we in onze bovenbar, die de sfeer van een bruine kroeg heeft. Op dinsdag en donderdag kan je ook terecht in onze benedenbar, compleet met danspaal! Door het jaar heen zijn er naast de reguliere avonden ook toffe activiteiten en evenementen gepland. Elk jaar hebben we onder andere een gala, meerdere themafeesten en een driedaags eindfeest!

Cleopatra is een algemene vereniging, dit houdt in dat we niet doen aan ontgroening en dat er maar weinig dingen verplicht zijn. Iedereen mag meteen commissies doen en achter de tap staan! Je hebt dus veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontplooien. Je kan ook al je creativiteit kwijt, door zelf met een mooi plan te komen voor een feest of andere activiteit! Cleopatra is een vereniging waar je jezelf kunt verslingeren aan een legio activiteiten. Een kroeg die helemaal tot jouw beschikking staat en waar jij het feest kunt invullen.

Al die activiteiten zijn natuurlijk fantastisch, maar dat betekent niet dat je je studie hoeft te verzaken! Rond de tentamenperiodes worden studieweken gepland waarbij je lekker kan studeren op pand en studie gaat altijd voor. Ook staat overmatig zuipen niet centraal en als je liever geen alcohol drinkt, dan word je daar niet gek voor aangekeken. Iedereen kent elkaar goed binnen de vereniging, dus er wordt daarom ook goed op elkaar gepast.

Ben je al wild enthousiast? Of heb je nog een beetje overtuiging nodig? Kom dan vooral een keer langs bij ons in de Kleine Pelsterstraat! Je herkent ons pand meteen door onze mooie, gele voorgevel. Je bent altijd bij ons welkom, dus vind bij ons je plekje!

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op www.kiezel.cleopatra-groningen.nl, www.facebook.com/CleopatraASG of kom gezellig langs!